"WINE IS OUR SOUL, OUR JOB, OUR RHYTHMS, AND OUR ART"
Cos
Tοποθετημένο στη νοτιοανατολική γωνιά του νησιού, το COS είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά οινοποιεία φυσικών κρασιών. Ξεκίνησε όταν τρεις φίλοι, ο Giambattista Cilia, ο Giusto Occhipinti και ο Pinuccia Strano, ασχολήθηκαν με τα σταφύλια των οικογενειακών τους αμπελώνων, και έδωσαν τα αρχικά των επωνύμων τους για να προκύψει το όνομα του οινοποιείου τους. Φτιάχνουν μια σειρά από κρασιά φυσικής οινοποίησης και βιοδυναμικής καλλιέργειας από γηγενείς ποικιλίες όπως το Nero d’Avola και το Frappato, και όλα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο παλιά βαρέλια αλλά και πήλινους αμφορείς 400 λίτρων θαμμένους στη γη.
Προϊόντα παραγωγού
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)